Arbeidsvoorwaarden

Alleen mensen die met plezier werken, kunnen zichzelf overtreffen. Plezier in het werk is voor ons dus bijzonder belangrijk. In onze aanvullende arbeidsvoorwaarden zoeken we daarom naar mogelijkheden om dat plezier te garanderen. Hoe?

Bijvoorbeeld door mee te denken over een goede balans tussen werk en privé; de werktijden in de zorg  sluiten immers lang niet altijd aan bij de gezinssituatie. Maar ook door aandacht te besteden aan doorstroming en ontwikkeling. En door op beide ziekenhuislocaties te zoeken naar de plek die, om wat voor reden dan ook, het beste bij je past.

De standaard arbeidsvoorwaarden in de CAO Ziekenhuizen  vormen de basis voor ieders persoonlijke arbeidsvoorwaarden. Het salaris bij Máxima Medisch Centrum wordt volgens deze CAO naar leeftijd en ervaring ingeschaald. Een fulltime dienstverband gaat uit van een 36-urige werkweek. Bovenop je salaris en de jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je nog een aantal extra's, zoals:

 • een reiskostenregeling (voor iedereen, ongeacht je reisafstand of je wijze van vervoer!)
 • een gegarandeerde eindejaarsuitkering (13e maand)
 • een solide pensioenregeling bij PFZW (word je automatisch voor aangemeld)

Aanvullende arbeidsvoorwaarden

Máxima Medisch Centrum vindt het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk en trots bent op het ziekenhuis. Om dat verder te stimuleren, zijn er enkele aanvullende arbeidsvoorwaarden.

 • Collectieve zorgverzekeringen
  U kunt zich met korting verzekeren bij onderstaande zorgverzekeringen:

  IZZ: Medewerkers vallende onder de CAO ziekenhuizen kunnen zich bij het IZZ verzekeren.

  CZ: Medewerkers van het Maxima Medisch Centrum en eventuele inwonende gezinsleden kunnen gebruikmaken van de afgesproken collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ.

 • Aantrekkelijk meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  Een systeem waarbij je een deel van je bruto salaris netto kunt maken! Naast de standaarddoelen zoals de aanschaf van een fiets of de betaling van je beroepsvereniging kun je een geld- of tijdbron ook inzetten voor bedrijfsfitness
 • Tegemoetkoming opleidingskosten
  Om verder te groeien binnen je loopbaan zijn er mogelijkheden om via een aantrekkelijke studiekostenregeling een opleiding te volgen. Langs deze weg kun je je studiekosten gedeeltelijk of zelfs volledig vergoed krijgen en in aanmerking komen voor studieverlof. Kijk bij het onderdeel ‘ jouw interesse’ om te zien welke loopbaanpaden je binnen ons ziekenhuis kunt bewandelen.
 • Extra kortingen en gunstige voorwaarden
  Exclusief voor de medewerkers heeft het ziekenhuis bij diverse bedrijven interessante kortingen en gunstige voorwaarden weten te bedingen. Denk aan de entree van Plopsaland, de verzekeringspremies bij Centraal Beheer, en een reductie van de kosten bij een regionaal reisbureau.