Wat bieden wij?

Máxima Medisch Centrum wil het meest klantvriendelijke ziekenhuis van Zuidoost-Brabant zijn. Dat bereiken we alleen als we alle professionele medewerkers een interessante en uitdagende werkomgeving bieden. Een uitdagende en professionele organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Om je goed te kunnen ontwikkelen, moet je vooral plezier hebben en je thuisvoelen in je werk en bij je collega’s. Dat vinden wij belangrijk.

Onze professionals delen hun kennis met nieuwsgierige en kritische jonge artsen en andere medewerkers. Máxima Medisch Centrum is een kennisinstituut. Veel medewerkers doen wetenschappelijk onderzoek en publiceren daarover in toonaangevende vaktijdschriften. Aanhoudende vernieuwing en verspreiding van kennis zijn van levensbelang voor onze patiënten en ons ziekenhuis. Máxima Medisch Centrum is daarom ook lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).

Wij werken deskundig en toegewijd aan de beste zorg. Met de patiënt steeds in het middelpunt. Binnen de teams in ons ziekenhuis krijgt iedereen de gelegenheid zichzelf te ontplooien en verbeteren. Persoonlijk initiatief wordt gewaardeerd. De resultaten van het team komen op de eerste plaats, met aandacht natuurlijk voor ieders individuele bijdrage.

Plezier hebben in je werk, dat vinden wij belangrijk. Werken in het Máxima betekent werken in een ziekenhuis waar medewerkers trots op zijn. En trots op mógen zijn.