MMC zoekt vrijwilligers (m/v)

MMC zoekt vrijwilligers (m/v)

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol binnen MMC. Ze vervullen taken die vaste medewerkers niet altijd kunnen doen. Vrijwilligers begeleiden een patiënt bijvoorbeeld naar de afdeling, doen boodschappen, lezen voor of  bieden gewoon een luisterend oor. Ze leveren een bijzondere prestatie, zonder daar iets voor terug te vragen.

Ruim driehonderd vrijwilligers doen in het Máxima met enthousiasme en plezier allerhande werkzaamheden. De werkomgeving is prettig. Zo regelt het ziekenhuis noodzakelijke trainingen en oefeningen zoals bedrijfshulpverlening, een jaarlijkse reanimatiecursus en informatiebijeenkomsten.

Het ziekenhuis kan altijd enthousiaste handen gebruiken. Vrijwilligers die sociaal, betrokken, betrouwbaar en behulpzaam zijn. Die zich verbonden voelen met patiënten en bezoekers en steun kunnen bieden waar nodig.  En die bovendien niet bang zijn om een gesprek aan te gaan en goed kunnen luisteren.

Herken jij je in dit profiel, ben je minimaal twee dagdelen per week beschikbaar en jonger dan zeventig jaar? Meld je dan aan als vrijwilliger in het Máxima!
Werktijden:

  • Eindhoven 08.30 – 17.00 uur
  • Veldhoven 08.30 – 17.00 uur

Wanneer je interesse hebt om vrijwilliger te worden in MMC of meer informatie wilt, kun je contact opnemen met:

Locatie Eindhoven: (040) 888 52 87

Locatie Veldhoven: (040) 888 95 81