Ontwikkelmogelijkheden

Máxima Medisch Centrum is een opleidingsziekenhuis in hart en nieren. Het MMC wil medewerkers dan ook stimuleren in hun opleiding en ontwikkeling. Dat doen we door je te ondersteunen met de opleidingsmogelijkheden. Naast scholing bieden we vooral ruimte voor groei en ontplooiing. Maar we doen meer. Op verschillende manieren besteden we aandacht aan je functioneren, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Minstens één keer per jaar praat je met je leidinggevende over je resultaten en wensen in een zogenaamd jaargesprek.

In gesprek over je loopbaan

  •  Met jezelf;
  •  Met je leidinggevende;
  •  Met collega’s;
  •  Met de loopbaanadviseur.

We denken allemaal wel eens na over onze loopbaan. De informatie, opdrachten en testen op deze site zijn erop gericht om je meer inzicht te geven in jezelf. Bespreek je inzicht met personen in je omgeving: je leidinggevende en/of collega’s, je partner en vrienden. Vraag hen om feedback. Hoe zien zij jou? Wat zien zij als jouw sterkte punten? Wat maakt het samenwerken met jou prettig? Wat zijn volgens hen je minder sterke punten?

Combineer die feedback met het inzicht dat je zelf hebt.

Het jaargesprek is een uitstekend moment om je loopbaanontwikkeling met je leidinggevende te bespreken. Je kunt dit natuurlijk ook tussentijds doen. Loopbaanstappen kunnen groot en klein zijn, binnen en buiten je functie/vakgebied vallen. Het is belangrijk om vanuit een goed zelfbeeld op zoek te gaan naar wat je aanspreekt waarin jij je verder wilt en kunt ontwikkelen. In het persoonlijk ontwikkelplan: kun je je doelstellingen rond je ontwikkeling nog concreter maken.

Bekijk het Persoonlijk ontwikkelplan

   

   

Ben je benieuwd hoe je leert?

Doe de leerstijltest. Gebruik je inzicht in je leerstijl bij het formuleren van je ontwikkeldoelstelling!

Heb je je POP klaar?

Proficiat, dan kun je verder aan de slag met je loopbaanontwikkeling. Zoek je ondersteuning om je loopbaanplannen helder te krijgen? Neem dan contact op met onze loopbaanadviseurs Annemarie Kastelijn en Angela Peeters.
Bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 8.30 – 16.30 uur