Flexbureau

Het Flexbureau: ontdek het hele ziekenhuis

Als het gaat om de inzet van flexibel personeel op de verpleegafdelingen en de poliklinieken is het Flexbureau een begrip in Máxima Medisch Centrum. Onze intercedenten zorgen voor een snelle en goede match tussen vraag en aanbod van flexmedewerkers in het ziekenhuis. Het Flexbureau is een intern uitzendbureau voor medewerkers die flexibel binnen diverse afdelingen ingezet (kunnen) worden.

Wat wij onze flexmedewerkers bieden

Het Flexbureau biedt jou als flexmedewerker de kans om op diverse afdelingen binnen het Máxima werkervaring op te doen. Een unieke mogelijkheid om  je breed te oriënteren op de verschillende specialismen binnen het Máxima. De flexibele inzetbaarheid wordt zoveel mogelijk afgestemd op je persoonlijke omstandigheden.
Wat we van je vragen, is dat je minimaal twee diensten per week beschikbaar bent en bereid bent om op beide locaties en op alle afdelingen en diensten te werken.

Wat je krijgt, is een verantwoordelijke functie waarin je diverse afdelingen op beide locaties van het ziekenhuis kunt leren kennen. Je bent primair verantwoordelijk voor het verlenen van verpleegkundige zorg op verpleegafdelingen waar een patiëntgerichte benadering en een professionele houding uitgangspunt zijn.

Welke contracten zijn er via het flexbureau?

  • Min-max: je bent verzekerd van een vast inkomen dat nog aangevuld kan worden indien er meer werk is. Deze eventuele meeruren kun je laten uitbetalen.
  • 0-uren: je hebt geen vast inkomen maar bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent

Jouw leidinggevenden zijn de intercedenten van het Flexbureau. Elke flexkracht heeft zijn eigen leidinggevende die tevens het aanspreekpunt is. De intercedent verzorgt de inwerkprogramma's, jaargesprekken, ziekteverzuimgesprekken, bijscholingen en bemiddelt bij klachten en/of problemen.

Actuele vacatures   

→ Bekijk de  actuele vacatures bij het Maxima Medisch Centrum.