Verpleging en Verzorgende in MMC

Als verpleegkundige of verzorgende in het Máxima Medisch Centrum werk je zoveel mogelijk patiëntgericht. Het belang van de patiënt staat altijd voorop en we gaan op een professionele en collegiale manier met elkaar om.

Binnen onze verpleegafdelingen werken we volgens het systeem van kamertoewijzing. We proberen verpleegkundigen of verzorgenden steeds op dezelfde kamer te laten werken. Zo kunnen we de continuïteit in de zorgverlening waarborgen.

Verder hebben we binnen het Máxima Medisch Centrum een Verpleegkundige Advies Raad die zich richt op de ontwikkeling en professionalisering van het verpleegkundige beroep. Ook het stimuleren van verpleegkundig leiderschap bij elke individuele verpleegkundige en verzorgende staat bij ons hoog in het vaandel.

Leren doen we een leven lang. Dus ook binnen ons ziekenhuis. Als verpleegkundige of verzorgende krijg je dan ook zoveel mogelijk de gelegenheid je te blijven ontwikkelen. Alle verpleegkundigen en verzorgenden zijn collectief ingeschreven in het kwaliteitsregister verpleegkundigen & verzorgenden van de V&VN. Daarmee is de continuïteit in scholing voor verpleegkundigen en verzorgenden gewaarborgd. Ook zijn er mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en verdere ontwikkeling binnen het beroep van verpleegkundige of verzorgende.

   

      

Waarin wil je je ontwikkelen?

     

Administratie en secretariaat

ICT

Paramedisch

Apotheek

Laboratorium

Radiologie

Bouw en techniek

Medisch

Staf en management

Facilitair

Onderwijs, opleiding en onderzoek

Verpleging en verzorgende

Financieel ecomomisch

Operatieafdeling

   

Actuele vacatures   

→ Bekijk de  actuele vacatures bij het Maxima Medisch Centrum.