Paramedisch

Schakel tussen lokale zorgverleners en ziekenhuis

Op het gebied van paramedische zorg werkt Máxima Medisch Centrum samen met Parazorg de Kempen. Samen vormen zij ParaMáx BV, het expertisecentrum voor fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek. Alles onder één dak voor de best passende zorg. Onze experts gaan voor het maximale met de aanhoudende ambitie om te vernieuwen en te verbeteren. Door samen te werken en kennis te delen. Tevens bieden wij opleidings- en stagemogelijkheden. Dát maakt werken binnen ParaMáx zo boeiend.

Wij zijn een schakel tussen lokale zorgverleners en het ziekenhuis. Als expert binnen ParaMáx krijg je te maken met de meest uiteenlopende zorgvragen, zowel klinisch als poliklinisch. Hierdoor hebben we veel ervaring met gecompliceerde behandelingen. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat nauw samenwerkt met de verwijzend specialisten binnen specifieke clusters. Binnen deze clusters is veel ruimte voor initiatief en eigen verantwoordelijkheid. Professionaliteit en productiviteit staan centraal. Plezier in het werk is daarbij een een belangrijke voorwaarde.

Naast bovengenoemde beroepsgroepen werken bij Máxima Medisch Centrum vanzelfsprekend ook andere paramedici. Denk aan verloskundigen, optometristen, laboranten, longfunctieassistenten of huidtherapeuten. Zij spelen, ieder binnen hun eigen vakgebied, een belangrijke rol in het behandeltraject van onze patiënten en doen hun werk vol overgave.

     

Waarin wil je je ontwikkelen?

     

Administratie en secretariaat

ICT

Paramedisch

Apotheek

Laboratorium

Radiologie

Bouw en techniek

Medisch

Staf en management

Facilitair

Onderwijs, opleiding en onderzoek

Verpleging en verzorgende

Financieel ecomomisch

Operatieafdeling

    

Actuele vacatures   

→ Bekijk de  actuele vacatures bij het Maxima Medisch Centrum.

Nieuwste vacatures in Paramedisch

Geen vacatures gevonden.