Operatieafdeling

Werken op de OK: dynamisch en inspirerend

Onze beide locaties, Eindhoven en Veldhoven, beschikken over een modern, uitstekend uitgerust operatiecomplex. Je werkt hier in een dynamisch team, in een inspirerende omgeving met volop afwisseling en veel ruimte voor zelfstandigheid. Een zelfstandige, enthousiaste en verantwoordelijke collega is binnen dit team altijd welkom.

Ook aan je persoonlijke ontwikkeling hebben we gedacht. Het vak operatieassistent is volop in beweging. We werken nu bijvoorbeeld met een uniek kwaliteitspaspoort. En we beginnen met een nieuwe opleiding voor OK-assistenten en anesthesiemedewerkers, waarmee je na afloop ook een HBO-V diploma op zak hebt. Ook binnen het Máxima kun je volop blijven groeien als operatieassistent. Daarbij behoort ook een functie zonder bereikbaarheidsdiensten tot de mogelijkheden. We nodigen je graag uit voor een gesprek om kennis te maken met onze organisatie.

In Eindhoven bestaat het OK-complex uit zeven operatiekamers, gericht op planbare zorg. Alle specialismen zijn hier vertegenwoordigd. Ook in Veldhoven hebben we zeven operatiekamers. Zij zijn meer gericht op acute zorg. Ook hier vind je overigens alle specialismen terug.

   

    

Waarin wil je je ontwikkelen?

     

Administratie en secretariaat

ICT

Paramedisch

Apotheek

Laboratorium

Radiologie

Bouw en techniek

Medisch

Staf en management

Facilitair

Onderwijs, opleiding en onderzoek

Verpleging en verzorgende

Financieel ecomomisch

Operatieafdeling

   

Actuele vacatures   

→ Bekijk de  actuele vacatures bij het Maxima Medisch Centrum.

Nieuwste vacatures in Operatieafdeling