Medisch

Professioneel en betrokken

In Máxima Medisch Centrum werken meer dan tweehonderd specialisten. Het ziekenhuis beschikt over bijna alle poortspecialismen. De planbare, laagcomplexe zorg gebeurt in Eindhoven, de acute, hoogcomplexe zorg in Veldhoven. Dit zorgconcept maakt werken in MMC afwisselend en aantrekkelijk.

In het VMK-centrum (Vrouw Moeder Kind) komen hoogwaardige technologie, innovatie en gezinsgerichte zorg bij elkaar. Het VMK-centrum beschikt over een neonatale intensive care unit en een obstetrische high care.

Onze afdeling SportMáx, waarin de expertise van de sportgeneeskunde, sportcardiologie en orthopedie is gebundeld, staat internationaal hoog aangeschreven. Daarnaast heeft het MMC nog een aantal topklinische functies, zoals dialyse, hemofilie en een polikliniek voor genetische counseling.

Het Máxima is lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) en biedt medische opleidingen voor toekomstige artsen en specialisten. Zij kunnen in ons ziekenhuis terecht voor stages, co-schappen en medische vervolgopleidingen.

Toegepast wetenschappelijk onderzoek neemt in het MMC een bijzondere plaats in. We werken nauw samen met de Technische Universiteit in Eindhoven en Maastricht Universitair Medisch Centrum. Die regionale samenwerking is essentieel voor zowel de patiëntenzorg als ons onderwijs.

  

Waarin wil je je ontwikkelen?

     

Administratie en secretariaat

ICT

Paramedisch

Apotheek

Laboratorium

Radiologie

Bouw en techniek

Medisch

Staf en management

Facilitair

Onderwijs, opleiding en onderzoek

Verpleging en verzorgende

Financieel ecomomisch

Operatieafdeling

    

Actuele vacatures   

→ Bekijk de  actuele vacatures bij het Maxima Medisch Centrum.