Facilitair

Services: dynamisch in ondersteuning

Een dynamische werkomgeving met een scala aan beroepen: dat is de afdeling services!  Deze afdeling ondersteunt de beide locaties van Máxima Medisch Centrum. Werken hier is niet alleen leuk, maar ook buitengewoon afwisselend. Samenwerking, collegialiteit en klantgerichtheid; daar draait het om op de afdeling Services.

Ons werk

De belangrijkste taak: het verlenen van facilitaire diensten.  En daarmee bedoelen we alle diensten en faciliteiten die te maken hebben met voeding (patiënten/bezoekers/personeel), schoonmaak, receptie en beveiliging, logistiek en transport, repro, kamerverhuur (personeelsflat Eindhoven), linnenvoorziening, parkeerfaciliteiten en het Servicebureau. Alle diensten zijn zoveel mogelijk op elkaar afgestemd en sluiten aan op de wensen van de gasten en klanten van het Máxima.

Cultuur

De afdeling Services streeft naar een goede samenwerking: zowel tussen de medewerkers onderling als naar buiten toe. We zoeken voortdurend naar mogelijkheden om ons te verbeteren en de klant nóg beter van dienst te zijn. Neem je graag initiatief en wil je zelf verantwoordelijkheid dragen? Dan ben je op deze afdeling zeker op je plek. Zowel gevraagd als ongevraagd adviseert de afdeling Services over activiteiten die de gastvrijheid verhogen. Het doel: Máximaal gastvrij zijn.

Functies

Zoals gezegd: de afdeling Services kenmerkt zich door zijn diversiteit in functies. Denk aan medewerkers in de schoonmaak, het restaurant, de keuken, afwas, logistiek en transport. Ook vrijwilligers hebben een plek binnen Services!

 

Waarin wil je je ontwikkelen?

     

Administratie en secretariaat

ICT

Paramedisch

Apotheek

Laboratorium

Radiologie

Bouw en techniek

Medisch

Staf en management

Facilitair

Onderwijs, opleiding en onderzoek

Verpleging en verzorgende

Financieel ecomomisch

Operatieafdeling

   

Actuele vacatures   

→ Bekijk de  actuele vacatures bij het Maxima Medisch Centrum.

Nieuwste vacatures in Facilitair