Bouw en techniek

Een baan, midden tussen zorg en techniek

Hoeveel uitdaging wil je hebben? Je bent volop bezig met het beheer en onderhoud van hoogwaardige ziekenhuisgebouwen, installaties en terreinen. Daarnaast neem je deel aan complexe bouwprojecten, zowel in de nieuwbouw als verbouw. Projecten waarin je keuzes maakt voor de komende decennia en waarin je vorm geeft aan de uitstraling en identiteit van het gebouw.

Niet alleen de zorg maar ook de techniek verandert. En techniek in een ziekenhuis is heel breed. Je werkt met de modernste technieken. Denk aan warmteopwekking via warmte/koude opslag, gecombineerd met warmtepompen. Of de elektrotechnische opwekking via een warmtekrachtcentrale waarbij je bij calamiteiten moet terugvallen op noodstroomaggregaten. De luchtbehandeling van hoogwaardige OK`s, medische gassystemen, verpleegoproepsystemen: alles moet veilig en betrouwbaar zijn. 24 uur per dag, 7 dagen per week!

De uitdaging is om dit steeds efficiënter te doen en intensief met vele partners waaronder architecten, adviseurs installaties en externe uitvoerende partijen). Samen ga je voor het optimale. Kortom, je staat midden tussen zorg en techniek.

   

Waarin wil je je ontwikkelen?

     

Administratie en secretariaat

ICT

Paramedisch

Apotheek

Laboratorium

Radiologie

Bouw en techniek

Medisch

Staf en management

Facilitair

Onderwijs, opleiding en onderzoek

Verpleging en verzorgende

Financieel ecomomisch

Operatieafdeling

    

Actuele vacatures   

→ Bekijk de  actuele vacatures bij het Maxima Medisch Centrum.

Nieuwste vacatures in Bouw en techniek

Geen vacatures gevonden.