Administratie en secretariaat

Intensief en afwisselend

Zonder een goed lopende administratie en secretariaat zou ons ziekenhuis nergens zijn. Logisch dus dat ook het MMC verschillende administratieve en secretariële functies in huis heeft.

Als afdelingssecretaresse werk je op de verpleegafdeling en organiseer je alle benodigde onderzoeken. Je zorgt dat de gegevens compleet zijn en maakt verdere afspraken voor een patiënt. Vanuit je receptiefunctie op de afdeling ben je bovendien aanspreekpunt voor familie en bezoek. Het werk is vaak hectisch en vraagt veel van je organisatietalent. Om snel te kunnen schakelen, heb je inzicht in het zorgproces en kennis van medische terminologie nodig.

Onze poliklinieksecretaresses zorgen ervoor dat de spreekuren goed georganiseerd zijn. Je treft de voorbereidingen, ontvangt de patiënten, vraagt uitslagen op, maakt afspraken voor verder onderzoek en werkt het spreekuur uit. Tussendoor beantwoord je telefonische vragen en vraag je gegevens op voor de arts. Kortom: een zeer dynamische functie waarin je goed moet kunnen schakelen en organiseren. Klantvriendelijkheid en kennis van de medische terminologie zijn eveneens essentieel.

Ook voor het management en binnen onze ondersteunende afdelingen hebben we intensieve secretariële functies. Organisatietalent, flexibiliteit en sterke communicatieve vaardigheden zijn van groot belang. Als secretaresse voor het bedrijfsmanagement ben je bijvoorbeeld nauw betrokken bij de ontwikkelingen in het MMC. Op deze manier lever je indirect je bijdrage aan een goede zorg voor de patiënt.

Administratieve medewerkers zorgen ervoor dat patiëntgegevens correct ingevoerd worden en dat facturatie gegevens gecontroleerd en verwerkt worden. De financiële administratie moet kloppen, en ook bij inkoop van artikelen en de doorbelasting naar zorgverzekeringen mag er niets misgaan. Zorgvuldigheid, concentratie, analytisch vermogen een administratieve opleiding zijn vereist voor deze functies.

   

Waarin wil je je ontwikkelen?

     

Administratie en secretariaat

ICT

Paramedisch

Apotheek

Laboratorium

Radiologie

Bouw en techniek

Medisch

Staf en management

Facilitair

Onderwijs, opleiding en onderzoek

Verpleging en verzorgende

Financieel ecomomisch

Operatieafdeling

 

   

Actuele vacatures   

→ Bekijk de  actuele vacatures bij het Maxima Medisch Centrum.

Nieuwste vacatures in Administratie en secretariaat

Geen vacatures gevonden.